Jaa artikkeli:
Facebook
Twitter

Uuden Leikin Kilpailu 2020

Maailma on pullollaan leikkejä, jotka eivät vielä ole Leikkipankissa. Näiden etsimiseksi julistetaan Uuden Leikin Kilpailu!

Kaikki Leikkipankkiin uusia leikkejä syöttäneet ovat mukana kahden Metti Vuoskun ja Anette Siilin Aikuisten leikkikirjan arvonnassa. Lisäksi eniten leikkejä syöttänyt taho palkitaan 50 euron arvoisella leikkituotepaketilla.

OSALLISTU KILPAILUUN ILMOITTAMALLA LEIKKI TÄÄLLÄ

Uusi leikki tarkoittaa tässä yhteydessä sellaista, jota ei ole aiemmin kirjattu Leikkipankkiin. Osallistua voi niin monella leikillä kuin haluaa. Kilpailuun voi osallistua joko yksityishenkilönä tai yhdistyksenä muuna vastaavana yhteisönä. Uuden Leikin Kilpailu on käynnissä 15.10.–15.11.2020. Tarkemmat säännöt löytyvät alta. 

Osallistumisohjeet

 1. Tarkista, ettei leikkiäsi vielä löydy Leikkipankista
 2. Rekisteröidy leikin ilmoittajaksi tai kirjaudu sisään Leikkipankkiin
 3. Kirjoita leikin nimi, ohjeet ja oma nimesi / nimimerkkisi lomakkeelle sekä sähköpostiosoitteesi
 4. Paina tallenna
 5. Muutaman päivän sisällä löydät oman leikkisi Leikkipankista ja olet mukana kilpailussa
 6. Odottele yhteydenottoa, josko arpaonni suosi

Kilpailun säännöt

 1. Osallistumisaika 15.10.–15.11.2020. 
 2. Arvonnan järjestää Mannerheimin Lastensuojeluliitto. 
 3. Arvontaan osallistuvat kaikki Leikkipankkiin uusia, Leikkipankissa ennen tallettamattomia leikkejä syöttäneet yksityishenkilöt tai organisaatiot / yhdistykset / yhteisöt 
 4. Osallistumisoikeutta ei ole Mannerheimin Lastensuojeluliiton työntekijöillä eikä tämän arvonnan järjestelyihin muuten osallistuneiden yritysten työntekijöillä.
 5. Arvontaan voi osallistua tallettamalla yhden tai useamman leikin Leikkipankkiin. Jos osallistuja syöttää useamman kuin yhden leikin, on hän mukana arvonnassa jokaisella syöttämällään leikillä. 
 6. Palkintona arvotaan yhteensä kaksi (2 kpl) Metti Vuoskun ja Anette Siilin Aikuisten leikkikirjaa (arvo 35 euroa)Lisäksi eniten leikkejä syöttänyt taho palkitaan 50 euron arvoisella leikkituotepaketilla.  
 7. Palkintoa ei voi siirtää kolmannelle osapuolelle eikä sitä voi lunastaa rahana. 
 8. Mannerheimin Lastensuojeluliitto vastaa arpajaisverosta 
 9. Arvonta suoritetaan 16.11.2020 klo 10, ja voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei arvonnan jälkeen tavoiteta kolmen päivän sisällä, on arvonnan järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja. 
 10. Arvonnan voittaja vastaa itse kaikista voiton hyväksymiseen ja toteuttamiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa arvonnan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan ja/tai palkinnon lunastamisesta ja/tai sen käyttämisestä. 
 11. Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät arvonnan säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä. 
 12. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin.