Jaa artikkeli:
Facebook
Twitter

Leikkiä pallon puolesta -arvonnan säännöt

Järjestäjä

Arvonnan järjestää Mannerheimin Lastensuojeluliitto ry.

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan voivat osallistua 7.9.–31.10.2023 välisenä aikana henkilöt, jotka ovat antaneet palautetta Leikkiä pallon puolesta -pelistä siihen tarkoitetulla lomakkeella ja jättäneet yhteystietonsa. Palkinnot arvotaan maanantaina 6.11.2023  Mannerheimin Lastensuojeluliiton leikkiin vihkiytyneen henkilöstön toimesta. Voittajille ilmoitetaan voitoista sähköpostitse.

Kuka voi osallistua

Leikkiä pallon puolesta -peli soveltuu parhaiten 6–100-vuotiaille. Toivomme, että pelin palautelomakkeessa kuuluu eri-ikäisten pelaajien ääni. Arvontaan voivat osallistua yksityishenkilöt, yhdistystoimijat, päiväkotiryhmät, koululuokat, urheilujoukkueet, sukulaisporukat, työpaikkojen bingojoukkueet sekä muut leikistä innostuneet ryhmät. Mannerheimin Lastensuojeluliiton työntekijät tai heidän sukulaisensa eivät voi osallistua arvontaan.

Tuotepalkinnot

Maanantaina 6.11.2023 arvotaan kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken:

  • 1 kpl  leikkivarjo
  • 1 kpl Haaste 2.0. -lautapeli
  • 1 kpl Memo-muistipeli

Mihin arvontaan osallistuneiden yhteystietoja käytetään?

Yhteystietoja ei tulla käyttämään muuhun kuin Leikkiä pallon puolesta -arvonnan toteuttamiseen ja voittajille viestimiseen. Arvontaan osallistuneiden yhteystiedot hävitetään heti suoritetun arvonnan päätteeksi 6.11.2023 jälkeen.

Mihin Leikkiä pallon puolesta -pelistä annettuja palautteita käytetään

Annettuja pelipalautteita käytetään Leikkiä pallon puolesta pelin käytettävyyden arvioimiseen.  Lisäksi saatuja pelipalautteita käytetään nimettöminä sosiaali- ja terveysministeriön avustuskeskukselle STEA:lle toimitettavissa raporteissa taustoittavana tietona. STEA:n myöntämän rahoituksen avulla Mannerheimin Lastensuojeluliitto järjestää Leikkipäivä-ohjelman toiminnan. Leikkiä pallon puolesta -peli on Leikkipäivä-ohjelman omistama peli.

Mikä on Leikkipäivä-ohjelma ja miten se liittyy Leikkien pallon puolesta -peliin?

Leikkipäivä-ohjelma on Mannerheimin Lastensuojeluliiton koordinoimaa toimintaa, joka on innostaa eri-ikäiset ihmiset leikkiin ja kokemaan yhteisiä hyvän mielen hetkiä leikin avulla. Ohjelmassa järjestetään vuosittain Leikkipäivä-tapahtumia, jotka ovat avoimia ja maksuttomia kaikille.

Ohjelman perustana on Lapsen oikeuksien sopimus, jonka mukaan lapsella on oikeus leikkiin. Leikkipäivä-ohjelmaa toteuttaa aktiivinen Leikkipäivä-verkosto, jossa yli 50 erilaista toimijaa tahoillaan edistää leikkiä ja leikkimistä.

Leikkiä pallon puolesta -peli on Leikkipäivä-ohjelmassa julkaistu peli. Pelin tavoitteena on johdatella kestävän kehityksen ja kestävän leikin äärelle yhteisen, mukavan tekemisen avulla.

Seppo-pelialustasta

Leikkipäivä-ohjelma tai Mannerheimin Lastensuojeluliitto ei vastaa Seppo-pelialustan toiminnasta tai sen käytettävyydestä. Leikkiä pallon puolesta -peli on ainoastaan rakennettu Seppo-pelialustalle.

Lisätietoja MLL:n tietosuojalauseke (mll.fi)