Leikkipäivä on jo nurkan takana!

Jihuu!

Ensi viikolla se on taas täällä, nimittäin vuoden leikkisin viikko! Maanantaina 17.4. se alkaa ja huipentuu lauantaihin 22.4., jolloin juhlimme valtakunnallista Leikkipäivää! Viikkoon mahtuu monenmoisia leikillisiä tapahtumia ympäri Suomea.Ei taida olla kahta samanlaista Leikkipäivä-tapahtumaa Kurkkaa sivulle https://leikkipaiva.fi/leikkipaiva-2023/leikkipaiva-tapahtumat-2023/  ja selaa sivu rauhassa ylhäältä alas, että varmasti näet kaikki Leikkipäivä-tapahtumat, jotka meille on tähän mennessä ilmoitettu. Tällä hetkellä tapahtumia on ilmoitettu nelisenkymmentä. On liikunnallisia perhetapahtumia, laululeikkitapahtumia, ponien keväthulinoita, majanrakennusta,  perheiden Höp Löp-päivää ja taitaapa jossakin seurakunnan tilaisuudessa olla paikalla myös itse Kirkonrotta. On tapahtuma leikin ja taiteen voimasta, ja on tapahtumia, joissa on luvassa silkkaa eläimellistä menoa.

Leikkipäivä-tapahtumia järjestää Leikkipäivä-verkoston eri toimijat. Leikkipäivä-verkosto on noin viidenkymmenen toimijan muodostama eloisa ja leikkisä ryhmä. Kukin verkoston jäsenistä tahoillaan viestii leikin ilosanomaa ja innostaa omia joukkojaan järjestämään tapahtumia. Siksi luvassa on monenlaisia leikkitapahtumia erilaisissa ympäristöissä. Ja mikä parasta, niitä järjestetään muulloinkin kuin huhtikuussa!

Leikkipäivä-tapahtumia yhdistää se, että ne ovat aina avoimia kaikille ja maksuttomia.

Leikkiviikon ajatuksena on  muistuttaa leikistä, ja saada pienet ja suuret ihmiset leikkimään yhdessä. Että olisi aikaa ja tilaa leikkiä, nauttia toisten seurasta ja pidäkkeettä vain heittäytyä leikin vietäväksi!

Lue MLL:n blogista ajatuksiani leikistä ja virittäydy jo nyt leikkisiin tunnelmiin!

Iloisin mielin,

Karolina Lamroth

Leikkipäivä-ohjelman koordinaattori

Jaa artikkeli: