10 leikkilähettiä rekrytoitu

Koko Suomi leikkii – hankkeeseen on huhtikuun aikana rekrytoitu 7 uutta leikkilähettiä, kolmen jo aloittaneen lisäksi. Leikkilähetit rekrytoitiin Varsinais-Suomen, Savo-Karjalan, Keski-Suomen, Pohjanmaan, Kainuu- Pohjois-Pohjanmaan, Lapin ja Etelä-Savo/Kymen alueille. Yhteensä lähes 200 henkilöä haki leikkilähetiksi! Leikkilähetit aloittivat huhtikuun lopussa Etelä-Savo-Kymen ja Savo-Karjalan alueilla. Loput lähetit aloittavat työnsä viimeistään toukokuun aikana. Ensimmäiset kolme leikkilähettiä ovat aloittaneet jo aikaisemmin Uudenmaalla, Hämeessä ja Satakunnassa. Näillä alueilla Terhokerhojen suunnittelu on jo hyvässä vauhdissa ja niistä voi lukea lisää muun muassa Terhokerhon facebook-sivuilta.

Leikkilähettien tehtävänä on auttaa MLL:n ja SPR:n vapaaehtoisia käynnistämään Terhokerhoja omalla alueellaan ja tukea vapaaehtoisia niiden ohjaamisessa. Leikkilähetit innostavat ja tukevat MLL:n ja SPR:n yhdistyksiä ja osastoja käynnistämään sukupolvia yhdistävää toimintaa, joka houkuttelee mukaan niin 5-10 –vuotiaita lapsia kuin aikuisiakin. Leikkilähetti on apuna vapaaehtoisten rekrytoinnissa, tilojen etsinnässä, Terhokerhon sisällön suunnittelussa ja markkinoinnissa.

Leikkilähettien yhteystiedot täydentyvät toukokuun aikana Yhteystiedot-sivuille. Kiitos kaikille leikkilähetin paikkaa hakeneille! Valitettavasti kaikkia ei voitu valita leikkilähetin tehtävään, mutta Terhokerhot ovat meitä kaikkia varten ja niissä on aina tilaa leikistä innostuneille vapaaehtoisille.

Tarja Satuli-Kukkonen
projektipäällikkö, Koko Suomi leikkii -hanke

Julkaistu: 29.4.2014

Jaa artikkeli: