Leikki tekee hyvää. Kaikille.

Jokainen päivä on leikkipäivä! Leikkipäivä kutsuu aikuisia ja lapsia viettämään kiireetöntä aikaa yhdessä leikin merkeissä. Vuosittaista valtakunnallista Leikkipäivää vietetään seuraavan kerran toukokuussa 2020, mutta oman Leikkipäivä-tempauksen voi järjestää milloin vain! Ohjeita ja vinkkejä löydät täältä.

Leikkipäivä on paljon muutakin kuin yksi päivä vuodessa, lue lisää täältä. Otetaan yhdessä tilaa ja aikaa leikille!

Jaa artikkeli:

Kommentit artikkeliin “Leikki tekee hyvää. Kaikille.

 1. Hei!Twitterissä Koko Suomi leikkii onkin mutta miksei facebookissa?

  1. Hankkeella on vain twittertili, mutta Terhokerhojen facebook-sivut ovat avatumassa ihan pian. Terhokerhoille on tulossa myös omat nettisivut, kunhan hanke saadaan vauhtiin ja ensimmäiset kerhot perustettua.

   Camilla Heikkilä/MLL

 2. Tällainen toiminta olisi hyvä olla jokaisella paikkakunnalla, etenkin kaupungeissa, joissa ihmiset eivät tunne toisiaan. Vapaaehtosia toimintaan löytyy varmasti. Halutaan olla yhdessä. Itsekin voisin osallistua satutuokioihin, olenhan hiljakkoin eläköitynyt kirjastovirkailija, toiminut myös satutätinä. Tsemppiä vetäjille.

  1. Kiitos kannustavista kommenteistasi! Leikkilähetit ovat juuri aloittamassa töitänsä ja piakkoin Terhokerhoja alkaa syntyä ympäri Suomen. Mukavaa, jos Sinäkin tulet mukaan.

   t. Camilla Heikkilä/MLL