piirroskuva lapsista, isoisästä ja ilmapalloista

Leikillä liikkeelle: Toimintakyvyn lisäämistä ilon kautta

Leikki ja liikunta tarjoavat meille mahdollisuuden rentoutua, purkaa stressiä sekä parantaa mielialaa. Ne yhdistävät meitä sosiaalisesti muihin ja tarjoavat mahdollisuuden viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa samalla edistäen fyysisen kunnon lisäksi myös tunnetaitojen oppimista ja sosiaalisten taitojen kehittymistä.Leikin avulla voimme päästää mielikuvituksemme valloilleen ja löytää iloa arjen pienistä asioista. Monesti leikki ohjaa meitä myös huomaamatta liikkeelle, mikä on yksi tärkeistä avaimista niin terveyteen kuin hyvinvointiinkin.

Liikuttavia leikkivinkkejä
Olemme keränneet Leikkipäiväverkoston sekä Liikkujan polku -verkoston kanssa liikunnallisia leikkivinkkejä helpottamaan leikkimisen aloittamista. Haluamme auttaa kaikkia löytämään niiden avulla leikin ja liikkumisen ilon. Samalla haluamme olla mukana lisäämässä toimintakykyä Suomeen.
Leikkimateriaalista löytyy vinkkejä niin pienille kuin varttuneemmillekin leikkijöille. Löydät materiaalit Leikkipäivä.fi -sivujen ”leikkivinkit ja pelit” sivulta tai suoraan tästä linkistä aukeavasta pdf-materiaalista.

Tule mukaan ja tee lupaus toimintakykyisemmän Suomen puolesta
Leikki tarjoaa hauskan ja iloisen tavan edistää omaa sekä ympärillämme olevien toimintakykyä – niin psyykkistä, fyysistä kuin sosiaalista. Tule sinäkin mukaan ja tee lupaus toimintakykyisemmän Suomen puolesta käyttämällä yhteisiä tunnuksia:#leikkipäivä #LupausSuomelle #LöftetillFinland

Ihastuttavaa leikkipäiväviikkoa kaikille!

Teksti: Marianna Tarhala, Olympiakomitea

Olympiakomitea on yksi leikkiä rakastavista Leikkipäiväverkoston jäsenistä.

Jaa artikkeli: