Kiva kevät Terhokerhoissa!

Terhokerhojen keväässä on vaikka mitä mielenkiintoista ja hauskaa ohjelmaa. Esimerkiksi Kotkassa heittäydytään teatterin lumoon draamatyöpajassa, Kalajoella järjestetään vauhdikas keppihevostapahtuma, Sastamalassa salapoliisiretkeillään ja Kajaanissa seikkaillaan trulliradalla! Jyväskylässä otetaan leikkimielisesti mittaa miniolympialaisissa, Multiassa pyöräytetään herkulliset karjalanpiirakat ja Hyrynsalmella etsitään salaperäistä aarretta.

Rakkaat pehmoleluystävät kannattaa viedä hoidettaviksi nallesairaaloihin, joita järjestetään monessa Terhokerhossa. Ja lelupäiville voi tuoda näytille omat lempparilelunsa. Kerhoissa pääsee hiomaan omia ensiaputaitoja, käymään pilkillä, tekemään kevätkylvöjä ja tuunaamaan linnunpönttöjä. Ruoanlaiton saloihin kerholaisia opastavat Martat, jotka vierailevat useissa kerhoissa. Entä miltä kuulostaisi valokuvasuunnistus tai sukuseikkailu?

Terhokerhoissa on myös kansainvälisiä kohtaamisia, kuten Kiteen vastaanottokeskuksessa tai Porissa Kansainvälisessä kohtaamispaikassa, jossa vietetään kerhotapaamisia intialaisissa, latvialaisissa ja afrikkalaisissa tunnelmissa.

Tuttuun tapaan Terhokerhoissa tietysti askarrellaan, pelataan ja leikitään paljon muitakin kivoja juttuja. Joukkoon mahtuu niin uusia kuin perinneleikkejäkin. Sisäpuuhien lisäksi kerhoissa myös ulkoillaan ahkerasti. Ja saatetaan vaikka innostua grillaamaan makkarat tai paistamaan lettuja. Monet kerhot järjestävät tänäkin keväänä retkiä mielenkiintoisiin kohteisiin.

Terhokerhoista löytyy varmasti jokaiselle mieluisaa kokemista ja tekemistä. Käy tutustumassa oman alueesi Terhokerhojen ohjelmiin ja tule mukaan! Tilaamalla uutiskirjeemme saat muistutuksen alueesi kerhojen kokoontumisista.

Olet lämpimästi tervetullut Terhokerhoon!

Julkaistu: 17.2.2016

Jaa artikkeli: