Kiitollisuutta!

Halaukset ja tsemppitoivotukset alkavalle Terhokerholle, viimeiset vilkutukset. Ulkona vilkaisen taivaalle, jossa tähdet tuikkivat ja revontulet loimuavat. 

Auton keulan kääntyessä kotia kohti ja valojen lakaistessa lumista tietä mietin kulunutta syksyä. Tunnen suurta kiitollisuutta siitä, kuinka pyyteettömästi ja iloisella mielellä vapaaehtoiset ovat alkaneet yhdyshenkilöiksi ja Terhokerhon ohjaajiksi. Kantava ajatuksemme on: tehdään hyvää yhdessä.

Mieleeni tulevat ujot katseet ja hymyt, ääneen lausutut lauseet: voisinko minä, saisinko minäkin olla mukana toimimassa Terhokerhossa. Ajatuksiini tulee myös kaikki se yhteinen tekeminen: palvelukodin seinällä oleva puu, jonka lehtien väri vaihtuu vuodenaikojen mukaan. Olemme vetäneet nuottaa, seikkailleet luontopolulla tunnistamassa linnunkuvia, olemme taputelleet hiekkakakkuja hiekkalaatikolla kielen vaihtuessa suomesta vieraaseen kieleen. Olen myös nähnyt ryppyisillä kasvoilla onnellisen hymyn, kun tuuditettavana on pieni lapsi.

Kiitollisuus valtaa mielen siitä, kun on saanut olla mukana jakamassa kokemuksia ja tuntemuksia. Mieltä lämmittää kaikki se tuki ja apu, jota olen saanut, jotta Terhokerhot käynnistyisivät eri puolilla Lappia.

Hei, tähdenlento! Saan toivoa! Toivon kaikille vapaaehtoisille, Terhokerholaisille, tomerille leikkiläheteille, mahtavalle taustatiimille sekä SPR:n ja MLL:n työkavereille onnellista ja leikkisää uutta vuotta 2015!

Lapin Leikkilähetti Raili Pokka-Mattanen

Jaa artikkeli: