Kerro mielipide pelistä ja osallistu arvontaan!

Jihuu, se on julkaistu! Nimittäin uusi peli, jossa pelastetaan maapallo pulasta! Kerro mielipiteesi meille pelistä ja osallistu arvontaan!
Leikkien pallon puolesta -peli on kestävään kehitykseen ja kestävään leikkiin johdatteleva maksuton peli, jonka parissa viihtyvät kaikenikäiset pelaajat.

Pelissä maapallo pelastetaan porukalla. Värinsä menettänyt pallo saa värit takaisin, kun kiperät tehtävät on saatu yhdessä selvitettyä.

PELAA, KERRO MIELIPITEESI PELISTÄ JA OSALLISTU ARVONTAAN

Haluamme tietää, mitä sinä pidät Leikkiä pallon puolesta -pelistä? Oliko sen pelaaminen hauskaa? Oliko sen pelaaminen helppoa?  Ai miksi kyselemme? No siksi tietenkin, että oppisimme tekemään parempia ja hauskempia pelejä! Sillä pelit ovat digitaalista leikkiä ja leikki kuuluu kaikille! Haluamme myös tietää, pelataanko peliä, millaisissa porukoissa ja miten pelaaminen sujui.

PALAUTELOMAKKEEN KIMPPUUN

Kerätkää peliporukka kasaan ja pelatkaa peli läpi. Pelattuanne kertokaa kokemuksista lomakkeella, jonne pääsette tästä: https://forms.office.com/e/ePzTFenX8b Halutessanne voitte samalla osallistua palkintojen arvontaan!

Arvontaan voivat osallistua kaikki pelaajakokemuksensa 7.9.2023–31.10.2023 välisenä aikana jättäneet. Arvonta suoritetaan maanantaina 6.11.2023 Mannerheimin Lastensuojeluliiton leikkiin vihkiytyneen henkilökunnan voimin. Voittajille ilmoitetaan voitoista henkilökohtaisesti.

KETKÄ VOIVAT OSALLISTUA?

Leikki on parhaimmillaan jaettua iloa, mukavaa yhdessäoloa. Siihen tähtää myös Leikkiä pallon puolesta -peli. Voit osallistua arvontaan kaveriporukan, sukulaisporukan, koululuokan, eskariryhmän, MLL:n tai jonkun muun paikallisyhdistysporukan, naapurien kanssa, tikkaremmin tai vaikka bingoporukan kanssa. Hauskinta on, jos porukassa on mukana eri-ikäisiä pelaajia.

 

MITÄ VÄLINEITÄ PELAAMISEEN TARVITAAN?

Pelaamiseen tarvitset: heittäytymiskykyä,  pelikaverit, älypuhelimen tai tietokoneen. Peliä pelataan maksuttomalla Seppo-alustalla, joten tarvitset joko Seppo-sovelluksen tai voit käyttää sitä myös tietokoneen selaimen kautta. Tarkemmat peliohjeet: Katso ohjeet pelaamiseen

PALKINNOT. Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan:

  • 1 kpl MLL:n leikkivarjo
  • 1 kpl Haaste 2.0. -lautapeli sekä
  • 1 kpl  Memo-muistipeli

MLL:n logolla varustettu sininen leikkivarjon pussi, Haaste 2.0. lautapelin kansi, Memo-pelin kansi

 

Lisätietoja: Arvonnan säännöt

PELAA NYT

Leikkien pallon puolesta -peli on suunnattu erityisesti päiväkodeille ja alkuopetukseen, mutta sen parissa viihtyvät kaikenikäiset. Tärkeintä on heittäytyä mukaan! Peli löytyy Seppo-alustalta, mutta sitä pelataan ryhmässä ulkona tai sisällä.

Katso ohjeet pelaamiseen

Lue pelintekijöiden ajatuksia

Jaa artikkeli: